flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Важлива інформація!

07 квітня 2020, 15:42

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області звертає увагу, що на всій території України з 12 березня до 03 квітня 2020 року встановлений карантин, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211.

На виконання листа Ради суддів України № 9рс-186/20 від 16.03.20р. та наказу голови суду № 84/25/20 від 16.03.20р. у Вознесенському міськрайонному суді Миколаївської області з 17 березня 2020 року та до закінчення визначеного на території України карантину, пов’язаного з розповсюдженням коронавірусу COVID – 19, встановлено особливий режим роботи суду. Тому роз’яснюємо громадянам,  що у зв’язку із карантинними заходами Ви маєте право звернутися із клопотанням про відкладення розгляду справ.

Також припинений особистий прийом громадян. Всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) просимо надсилати до суду в електронному вигляді  на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою або через дистанційні засоби зв’язку. Учасникам судових засідань рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.

Крім того, обмежений допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань та осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель). До приміщення суду входити у захисних масках для обличчя.

Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи буде здійснюватися в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.

Дякуємо за розуміння!

Прес-секретар суду