flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Важлива інформація!

11 вересня 2020, 15:29

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області повідомляє, що в зв’язку із встановленням у м. Вознесенськ «помаранчевої» зони рівня небезпеки захворюваності населення гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, з метою забезпечення безпеки працівників і відвідувачів суду, у суді тимчасово з 14 вересня 2020 року встановлено особливий режим роботи.

Обмежується допуск у судові засідання та приміщення суду осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски.

Також припинений особистий прийом громадян. Всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) просимо надсилати до суду в електронному вигляді  на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою або через дистанційні засоби зв’язку. Учасникам судових засідань рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами або клопотання про відкладення розгляду справ.

Крім того, обмежений допуск в судові засідання:

  • осіб, які не є учасниками судових засідань: а саме - здійснювати пропуск осіб до приміщення суду лише в разі, якщо вони є сторонами судової справи та лише на час здійснення розгляду такої справи у суді;
  • осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель).

Припиняється проведення судових засідань для учасників судових процесів в режимі відеоконференції, окрім судових справ, що потребують термінового розгляду.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.

 Дякуємо за розуміння!

Прес-секретар суду