flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для відома громадян України та учасників судових процесів

17 травня 2022, 12:23

Повідомляємо, що Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області продовжує працювати у штатному режимі!

На підставі статті 29 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,у зв'язку з введенням на території України воєнного стану відповідно до Указу Президента України №64/2022 від 24 лютого 2022 року, керуючись статтею 26 Закону України "Про правовий режим воєнного стану", враховуючи рішення Ради суддів України №9 від 24 лютого 2022 року та рекомендації Ради суддів України від 02 березня 2022 року щодо роботи судів в умовах воєнного стану, Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області продовжує працювати у штатному режимі (у разі зміни ситуації режим роботи райсуду може змінюватись).

Нагадаємо, що правосуддя на території, на якій введено воєнний стан, здійснюється лише судами. На цій території діють суди, створені відповідно до Конституції України. Скорочення чи прискорення будь-яких форм судочинства забороняється. У разі неможливості здійснювати правосуддя судами, які діють на території, на якій введено воєнний стан, законами України може бути змінена територіальна підсудність судових справ, що розглядаються в цих судах, або в установленому законом порядку змінено місцезнаходження судів.     Наразі застосовуються заходи, які мають забезпечити роботу суду в умовах воєнного стану.

Рекомендуємо брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та звертатися до Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області через електронні засоби комунікації та поштові служби (в разі її роботи), зокрема:

- через поштові відправлення шляхом подачі кореспонденції на адресу суду: 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Кібріка, 11;

- за допомогою електронної пошти: inbox@vs.mk.court.gov.ua;

- через особистий кабінет системи «Електронний суд»;

Слідкуйте за повідомленнями на інформаційних ресурсах судової влади, а також офіційних та перевірених джерелах органів законодавчої та виконавчої влади.

Прес-секретар суду