flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто резонансну справу

12 жовтня 2017, 13:08

25 вересня 2017 року суддею Дробинським О.Е. було розглянуто резонансну справу про притягнення до кримінальної відповідальності  громадянина «Є» за вчинення  злочину,передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України.

Громадянин «Є» здійснював функції представника влади та обіймав посаду, пов’язану з виконанням організаційно-розпорядчих функцій та являвся службовою особою органу цивільного захисту.

14 серпня 2017 року приблизно о 17 годині 00 хвилин громадянин «Є», перебуваючи в приміщенні кафе, розташованому в м. Вознесенськ Миколаївської області, та діючи умисно, з корисливих мотивів, отримав від громадянина «Л» неправомірну вигоду у розмірі 12000 гривень за приховування та невжиття заходів до припинення діяльності автозаправної станції без дозвільних документів.

Під час судового розгляду кримінального провадження обвинувачений «Є» визнав свою вину повністю та підтвердив вчинення ним даного злочину за викладених вище обставин.

Згідно вироку громадянина «Є»  визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України та призначено йому покарання у виді штрафу в розмірі 1100 /однієї тисячі ста/ неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 18700 /вісімнадцять тисяч сімсот/ гривень  з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах, пов’язані з виконанням функцій представника влади строком на 01 /один/ рік. Запобіжний захід обвинуваченому «Є» до набрання вироком законної сили  залишити  без змін - у вигляді домашнього арешту.

На даний час по даній судовій справі апеляційну скаргу не подано.

 

Прес-секретар Вознесенського
міськрайонного суду Миколаївської області