flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для відома громадян України та учасників судових процесів!

28 лютого 2022, 10:06

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запровадженого військового стану.

Нажаль, ми не можемо здійснювати судовий розгляд усіх категорій судових справ (цивільних, адміністративних, справ про адміністративні правопорушення, кримінальних справ, де особи не утримуються під вартою, або де не сплинули строки тримання їх під вартою, - оскільки більшість таких справ знято з розгляду).

Однак, ми в стані забезпечити розгляд невідкладних справ, які пов’язані із забезпеченням діяльності військово-цивільної адміністрації, розгляд справ про адміністративні правопорушення, вчинені на території району (негайний розгляд), та справ, пов’язаних із розслідуванням кримінальних правопорушень (тяжких та особливо тяжких злочинів), де відносно підозрюваних чи обвинувачених передбачена можливість дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Просимо Вас утриматися від направлення документації (звернення, листи тощо), які не потребують термінового розгляду судом.

ОСОБЛИВО: Не переймайтесь щодо пропуску строків звернення до суду чи подачі відповідних скарг, - такі строки обов’язково підлягають поновленню при скасуванні Військового стану та поновлення діяльності Державних органів влади у звичайному режимі.

 Прес-секретар суду