flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні громадяни та учасники судового процесу!

29 липня 2022, 12:53

   Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022, затвердженого Законом України Верховної Ради України 24.04.2022 № 2102-IX, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України із 05 годин 30 хвилин 24 лютого 2022 року в Україні був введений воєнний стан!

   Воєнний стан регулярно продовжується у зв’язку з тим, що агресія проти нашої країни триває, зокрема, Указом Президента України від 17.05.2022 № 341/2022, затвердженого Законом України від 22.05.2022 № 2263-IХ, продовжено строк дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 25 травня 2022 строком на 90 діб. 

   У період воєнного стану, відповідно до статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», повноваження судів не можуть бути припинені, а частина друга статті 26 зазначеного Закону передбачає, що скорочення чи прискорення будь-яких форм судочинства забороняється.

   Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області  здійснює свою діяльність в безперебійному режимі за умов відсутності загрози життю та здоров’ю учасників судових справ та працівників суду. Під час сигналу «Повітряна тривога» прийом громадян не здійснюється. Громадяни, які в цей час перебувають у суді, також зобов’язані прослідувати в безпечне місце.

   В зв’язку із  відновленням  загального доступу до Єдиного державного реєстру судових рішень та роботи сервісу «Стан розгляду справ»  інформацію про дату і час судового засідання можна отримати на офіційному веб-сайті суду.

   Також на веб-сайті суду в закладці «Громадянам» доступна інформація з наступних сервісів:

   1) Список автопризначених справ, що надійшли вперше (коли зареєстровано позовну заяву, який номер справи присвоєно, який суддя призначений по справі):

   2) Список справ, призначених до розгляду (Дата та час судового засідання у справі, суддя, який розглядає справу):

   3) Список апеляційних скарг (дата подання апеляційної скарги у справі та дата направлення справи до апеляційного суду):

   НАГАДУЄМО, що реєстрація в підсистемі «Електронний кабінет» вебсервісу «Електронний суд»: https://court.gov.ua/reyestri-ta-sistemi/ecourt/ надасть Вам змогу невідкладно отримувати всю інформацію про рух свого позову, отримувати судові повістки та судові рішення. Сервіс також доступний і у вигляді електронного застосунку для смартфонів.