flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь суддів Вознесенського міськрайонного суду у семінарському занятті

04 квітня 2017, 16:47
Наприкінці березня  у конференц-залі  апеляційного суду Миколаївської області зібралися судді місцевих судів м. Миколаєва та Миколаївської області  для участі у плановому семінарі, який щомісяця проводять судді апеляційного суду.
Від Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області у цьому семінарі прийняли участь судді – Дробинський Олександр Едуардович, Старжинська Ольга та Зубар Наталя Борисівна.
Того дня спікерами семінарського заняття стали заступники голови апеляційного суду Миколаївської області: Віктор Іванович Козаченко і Микола Павлович Міняйло.
Семінарське заняття розпочав Віктор Іванович Козаченко, який розповів про нові правові позиції Верховного Суду України, висловлені при розгляді цивільних справ.
Другий доповідач - Микола Павлович Міняйло - розповів про  практику з розгляду питань про визначення підсудності і навів приклад необґрунтованих подань про її зміну. Докладніше зупинився на деяких питаннях застосування законодавства у кримінальних провадженнях  і окремо наголосив на правилах поведінки суддів, які мають бути професійними і виваженими.
Крім того, спікери семінарського заняття ділилися досвідом, надавали поради і консультації щодо проблемних питань у цивільному та кримінальному судочинстві, відповідали на питання, які ставили колеги.
 
Прес-секретар
Вознесенського міськрайонного суду