flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь суддів Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області у семінарі

28 листопада 2017, 08:30

24 листопада 2017 року у конференц-залі  апеляційного суду Миколаївської області зібралися судді місцевих судів м. Миколаєва та Миколаївської області  для участі у плановому семінарі, який щомісяця проводять судді апеляційного суду.

Від Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області у цьому семінарі прийняли участь судді – Вуїв Олег Васильович, Ротар Марина Миколаївна та Домарєва Наталія Володимирівна.

Того дня спікерами семінарського заняття були секретар судової палати у кримінальних справах Олена Фаріонова і заступники голови апеляційного суду Миколаївської області Володимир Гулий та Ігор Лівінський.

Володимир Гулий зупинився на актуальних питаннях застосування законодавства у кримінальних провадженнях і окремо наголосив на підготовці справ до апеляційного розгляду.

Ігор Лівінський прочитав лекцію про новели ЦПК, про особливості авторозподілу справ у суді, про порядок оформлення справ при виділенні позову тощо. Крім цього звернув увагу на аналітичний огляд рішень ЄСПЛ за ІІІ квартал 2017 року

Також очільники апеляційного суду Миколаївської області поділилися досвідом, надали поради і консультації щодо кримінального і цивільного судочинства та відповідали на питання, які ставили колеги.

Як і заплановано, наступний семінар відбудеться наприкінці грудня 2017 року.

 

Прес-секретар Вознесенського міськрайонного суду