flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ ОСОБАМ, ЯКІ ПІДОЗРЮЮТЬСЯ В НАПАДІ НА СІМ’Ю ФЕРМЕРА – ПОМ’ЯКШЕНО

21 березня 2019, 16:18

Триває розгляд кримінального провадження за обвинуваченням К., Х., П. та С. у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.27 ч.2 ст.15 п.1, п.5, п.12 ч.2 ст.115 КК України.

В судовому засіданні 20 березня 2019 року колегія суддів у складі головуючої судді Миронової О.В., суддів Дробинського О.Е., Ротар М.М., розглянувши клопотання прокурора Павлова М.О. про продовження запобіжних заходів, застосованих відносно обвинувачених, враховуючи доводи учасників процесу, прийняла рішення про зміну обвинуваченому К. запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Відносно трьох інших обвинувачених – пом’якшено умови цілодобового домашнього арешту, який тепер діє відносно них лише в певний час доби.

Відповідно до ч.2 ст.392 КПК України ухвали, постановлені під час судового провадження в суді першої інстанції до ухвалення судових рішень, передбачених частиною першою цієї статті, окремому оскарженню не підлягають, крім випадків, визначених цим Кодексом. Заперечення проти таких ухвал можуть бути включені до апеляційної скарги на судове рішення, передбачене частиною першою цієї статті.

Черговий розгляд кримінального провадження призначено на 19.04.2019 на 13:00 годину.

 

 

                                                 Суддя-спікер Зубар Н.Б.